Höststäda garderoben

Vi har haft en helt fantastisk sommar och nu börjar hösten så sakteliga göra sin försök att ta över. Vi börja som smått reda ut i garderoben och får plocka ut sommarens kläder och in med höstens plagg. Det kan vara bra att passa på och rensa lite när man väl håller på med att byta för en ny säsong i våra garderober.

Man kan upptäcka att man har alldeles för mycket av vissa plagg och för lite av något annat som ska hängas in. Börjar något plagg vara allt för sliten så kanske det är dags att ta en titt på snygga rockar inför hösten. Man har en förmåga att glömma bort hur vissa rockar och trenchcoats såg ut när man hängde bort dessa förra gången. Det kan också vara länge sedan du köpte en ny rock. Modet kan också ha förändrats så pass att du vill förnya med något mer modernt och passande.

Passa på när du plockar ur din sommargarderob att göra en ordentligt genomgång av vad som bör bytas ut mot något nyare. Man får en bra överblick när man ska hänga in sina kläder för hösten. Gör en hög med sådant som är trasigt och sådant du inte använt på länge. Du kan också välja att sälja det som är helt och rent och på så sätt få in lite pengar till nya sköna plagg. Finns det någon hjälporganisation som tar emot hela och rena kläder så kan du skänka till den om det känns bättre.